Kaos i hjärnan

0kommentarer

Nu har det snart gått tre veckor på praktiken och all information som fyllde hjärnan på gränsen till bristning förra veckan har börjat släppa. Idag fick jag äran att skriva protokoll för första gången under inköpsmötet, den blev inte helt perfekt och efter hjälp och justering av vår inköpschef Helen så blev det bra. Nästa gång så kommer jag kunna göra det själv, vilket känns bra.

Efter många felberäkningar på mängdningar och hjärnvurpor efter all korvstoppning så börjar det som sagt att släppa och från och med nu vet jag hur det ska gå till och vad jag gör fel! Jag lär mig otroligt mycket hela tiden och jag ångrar inte en sekund att jag sökte om att få göra ett COOP-år.

Men det är inte bara mängdning och protokollskrivning på schemat. Igår hela gänget på inköpsavdelningen iväg på en hemlig aktivitet som Helen hade ordnat åt oss. Vi började med att samlas utanför kontoret och sedan gick vi ovetande tillsammans emot vår destination.
Destinationen var Amandas, en restaurang, där vi fick en fördrink och tilltugg. Sedan förklarade presenterade kocken sig för oss och förklarade att vi skulle få laga mat tillsammans. De delades in i tre olika lag; jag & Erik
Ove & Helen & Sten,
Jonas & Patrik.
 
 
Till förrätt blev det en grön-och vit sparrissallad med parmesanost, krutonger samt pocherat ägg. Varmrätten blev en lammytterfilé med vårprimörer, friterad chévre och lammsky och till efterrätt créme brûlée med färska bär. Säger bara ett ord, MUMS! Men förutom väldigt god mat så var nog det bästa att få träffa alla kollegor utanför kontorets väggar! Matlagning på högsta nivå.

Nu är det dags för mig att bege mig ner till stan och äta middag med mina kära vänner, känns lyxigt att få äta ute på restaurang två dagar i rad ;-) 

 

Kommentera

Publiceras ej